Domů / Porsche / 2014 Porsche 911 Turbo Lime Gold By Porsche Exclusive

2014 Porsche 911 Turbo Lime Gold By Porsche Exclusive

Pokud hledáte skutečně něco exkluzivního, s čím stoprocentně zazáříte vždy a všude tak právě pro vás je cílé Porsche 911 Turbo. Pokud však máte dojem, že 911 není dostatečně exkluzivní, jak se na první pohled může zdát, tak i pro vás si Porsche připravilo třešničku na dortu v podobě Porsche Exclusive, které vám zaručeně vyrazí dech.

Takže jediné co musíte udělat je naťukat číslo do mobilu a zavoůlat na pobočku Porsche a za správnou cenu se můžete chlubit exkluzivním vozem, který každého doslova posadí na zadek.

porsche-911 turbo gold 5

Toto Porsche 911 Turbo má exkluzivní a jedinečný odstín Lime Gold Metallic, který vozu dodává tu správnou šťávu a tak bude na silnicích nepřehlédnutelný. Barva však není jedinou věcí, která z Porsche 911 Turbo dělá exkluzivní vůz. Dalšími prvky jsou například zatemněné bi-xenonové světlomety a zadní světla s hlubším odstínem, k tomu přidejte tmavá okna a opět máte posunutou hranici 911 od normálu k vozu, který je extra.

Vnitřek vozu, tím máme na mysli interiér, je více méně stejný a opět je vše zahaleno do čokoládově hnědé s kontrasty Lime Gold Metallic a místy máte pocit, jak kdyby vám čokoládová barva tála na jazyku.

porsche-911 turbo gold 3

Pokud se zaměříme více na výkon a střeva automobilu, můžeme s klidem říct, že se jedná o skutečný skvost. Jeho 3,8 litrový motor s turbem stále vytváří monstrózních 520 koní a 487 liber-stop točivého momentu, který je poslán na všechna čtyři kola. Z nuly na sto to tento exkluzivní krasavec zvládne vytočit za 3,2 sekundy. Je to zkrátka fenomenální jízda, která vám nadzvedne adrenalin v krvi.

Vyvolávací cena, na kterou Porsche začne prodávat svoji verzi 2014 Turbo je 149 tisíc amerických dolarů. Pokud si vyberete model Turbo S, cena vyskočí o několik desítek tisíc dolarů nahoru a zastaví se až na čísle 182 tisíc dolarů. Pokud to porovnáme v poměru zábava/cena je vyšší cena na místě.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

O

Shlédněte také

Unikátní Porsche není nikdy špatný kup

Vysoce personalisované a osobní vozy jsou doménou především Bentley či Rolls-Roycu, ovšem o slovo se …

Napsat komentář