Domů / Audi / 2015 Audi TT zaoblená kráska nastupuje

2015 Audi TT zaoblená kráska nastupuje

Poslední druhá generace Audi TT se pomalu, ale jistě chystá do automobilového nebe. Přestože nová verze vypadá podobně jako ta předchozí verze, má v sobě pár prvků, které ji dodávají, více sportovnější a modernější vzhled. Dalo by se říct, že je to ideální auto pro muže Hollywoodu.

Stejně jako ostatní automobilky i Audi přichází s pár vylepšeními, které se plně projeví na nové verzi Audi TT 2015. Balíček S-line se dodává s 5 ramenným dynamickým designem, unikátní barvy v exteriéru a pevný zadní spoiler. Uvnitř vozu pak najdeme kožené sedadla se žlutým lemováním a kontrastním prošíváním.

audi-tt-front

Výkon v nové verzi však zůstává stejný. Model TT a TTS získává 2,0 litrový přeplňovaný čtyř řadový motor s převodovkou DSG. TTS nabízí však o něco lepší výkon a sportovnější nastavení podvozku. TTS pod kapotou ukrývá 265 koní a 258 liber-stop točivého momentu, který dokáže vystřelit TTS coupé z nuly na sto za 4,9 sekundy.

Exteriér sází na starou dobrou klasiku od Audi. Zaoblený tvar a klasický Audi mřížka vás vrátí v čase. Denní Led svícení společně s xenonovými světlomety umocňují moderní vzhled Audi TT 2015. Nádherným prvkem je pak adaptivní zadní spoiler, který pomáhá TT vypadat dobře i proti výraznější konkurenci.

audi-tt-int

Interiér si pak získá každého, kdo touží po skvělém designovém a technickém provedení. Široký volant společně s řadící pákou dominují celému prostoru. Oko velkého bratra na vás pak zítrá z otvorů HVAC pod kterými se třpití LCD informační displej o velikosti 6,5 palce.

Celé provedení Audi TT 2015 se velmi povedlo a hodí se do sbírky pro všechny milovníky této krasavice. Společně s moderní technologií a kvalitním designem nemůže zklamat nikoho, kdo miluje vozy Audi. Ceny pak začínají na 780 000 korun pro standardní verzi za TT coupe. Slušná cena za slušný výkon a prvotřídní kvalitu. Pokud si chcete investici promyslet, může vám k tomu pomoci online poradna.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

O

Shlédněte také

Audi bude pohánět i vodík

Koncern Volkswagen a jeho vozy se v současné době soustředí především na vývoj elektromobilů. Ovšem Audi …

Napsat komentář