Domů / BMW / 2015 BMW X6 M50d

2015 BMW X6 M50d

BMW X6 rozvlnila vlny vášně na poli SUV a sportovních vozů v roce 2008 kdy se poprvé uvedla na trh. Poté co přišlo BMW s odznakem M na boku vozu, nám již nic nepřipadalo divné. Tento trend pokračuje i s novou vlnou, kterou nám BMW letos naservírovalo.

Verze BMW X6 M50d se pochlubí tří litrovým motorem se dvěma turbodmychadly. Výkon pod kapotou udrží 381 koní s 564 liber-stop točivého momentu. Sprint z nuly na sto zvládne BMW X6 M50d za pouhých 5,1 sekundy, což je velmi skvělý výkon na to, že se jedná o téměř menší kamión.bmw-x6-m50d-3

Nová karosérie pro BMW X6 M50d nabízí hranatější a agresivnější zevnějšek než tomu bylo dříve. Maska chladiče má též více agresivní pohled. Úzké světlomety pak budí dojem kočkovité šelmy, která je připravena k útoku. Boční profil je o něco méně dramatický. Pěkné linky kolem vozu a velká uhlazená střecha dodávají vozu tu správnou energii. Zadní část si udržuje masivní nárazník a široké víko kufru.

Upravený interiér X6 si stále nese tradiční vzhled BMW. Moderní technologie a informační systémy nabídnou ničím nerušený požitek z jízdy, která vám poskytne luxusní komfort, na který jsme u tohoto korábu zvyklí.bmw-x6-m50d-2 Kožené sedačky, větrací otvory, multimediální zařízení a navigace je jen velmi skromný výčet všech funkcích, které najdete uvnitř vesmírné kabiny BMW X6 M50d.

Motor pro  X6 M50d nabídne šest válců o objemu 3,0 litrů se dvěma turbodmychadly. Základní verze pak nabídne 381 koní a 546 liber-stop točivého momentu. Vše řídí osmistupňová převodovka Steptronic, která poskytne výkon pro všechny čtyři kola.

Sprint z nuly na sto zvládne BMW X6 M50d za pouhých 5,1 sekundy. Maximální rychlost se zastaví na 250 km/h.

BMW X6 M50d 2015 je pro všechny milovníky skvělého výkonu a luxus jako stvořené. Nízká spotřeba a kvalitní technologie BMW nemohou nikoho urazit. Pokud tedy máte dostatečnou hotovost a zázemí pro tohoto drobečka, určitě si jej nenechejte ujít.

O

Shlédněte také

Úloha záclon a bytového textilu v interiéru není pouze estetická. Plní také praktické funkce

Při zařizování svého obydlí si každý dává důraz na to, co se mu líbí. Někdo …

Napsat komentář