Domů / Ostatní značky / 2015 Rolls-Royce Phantom Metropolitan Collection

2015 Rolls-Royce Phantom Metropolitan Collection

Téměř vždy se můžete spolehnout na Rolls-Royce, že přijde s něčím, co na sebe strhne všechnu pozornost a nenechá nikoho chladným. Nejnovější horkou novinkou je mistrovské dílo, které nemá obdoby. Jedná se o limitovanou edici modelu Phantom Metropolity Collection.

Na první pohled až příliš silná slova, která ovšem mají dost pádný důvod. Detaily a řemeslná práce vložená do této limitované edice Phantom vás o tom sama přesvědčí. Vůz vás seznámí s pojmem intarzie, dekorativní styl umění, který vás doslova pohltí.rolls-royce-phantom--4

Pokud tedy patříte mezi osoby, které mají plné peněženky či právě zdědili obrovské jmění, tak rozhodně neváhejte a pořiďte si jeden z těchto 20 unikátních kousků metropolitní vznešenosti, jakým je Phantom Metropolity Collection.

Exteriér si zachovává svojí vznešenost, eleganci a pocit důležitosti, který je typický pro automobily této třídy. Phantom se může pochlubit exkluzivním lakem Darkest Tungest, který je inspirovaný odlesky mrakodrapů a celkově městským panoramatem. Pokud se vám však tato jedinečná barva nelíbí, můžete si vybrat z dalších 44 000 různých barev, které jsou k dispozici pro Fantoma. Pokud si ani tak nevyberete požadovanou barvu, máte ještě možnost nechat si vytvořit specifickou barvu určenou přímo pro vás.

rolls-royce-phantom--3Kromě toho se na exteriéru vytvořili speciální siluety mrakodrapů. Podrobnosti jsou trochu složitější, takže je i obtížné si toho na první pohled všimnout, ale při bližším přezkoumání si toho všimnete téměř okamžitě.

Interiér je samotným uměleckým dílem a to ze všech úhlů. První čím nejspíše začnete je již s vysloveným pojmem Intarzie neboli vykládání malé kousky dýhy do dekorativních motivů. Tento styl je používán na některých částech kabiny, ale zejména si toho všimnete u piknikových stolů v zadní části vozu. Veškeré ostatní vybavení kabiny, je podobné co v klasické verzi Fantomu. Dočkáme se luxusního vybavení, nejmodernějších informačních technologií a spousty dalšího.

Pod kapotou Phantomu Metropolity se ukrývá motor V-12 o objemu 6,75 litru, který udrží 453 koní a 531 liber-stop točivého momentu. Díky těmto číslům dokáže Phantom vytáhnout sprint z nuly na sto za 5,7 sekund a jet maximální rychlostí 250 km/h.

 


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

O

Shlédněte také

Rok 2022 je tu a s ním i výsledky čtenářské ankety Auto roku, kterou již 8 let pořádá online magazín MOTORVIZE

Rok 2023 je tu a s ním i výsledky čtenářské ankety Auto roku 2022, kterou …

Napsat komentář