Domů / Volkswagen / 2015 Volkswagen Golf Alltrack

2015 Volkswagen Golf Alltrack

Volkswagen oznámil nový vůz na autosalonu v Paříži. Volkswagen Golf Alltrack 2015 je lehce vyvýšená a posílená verze Golfu, která je vybavena k manipulaci na kluzkém povrchu, díky systému 4Motion pohonu všech čtyř kol. Kromě toho se dočká Golf Alltrak spousty kosmetických změn, které ještě více vyzdvihnou jeho offroad vlastnosti. Zvýšená světlá výška, unikátní přední mřížka, stříbrné akcenty a upravený interiér by měl pomoci rozlišit Alltrack od standardního Golfu.

Volkswagen Golf Alltrack získá ostrý a odvážnější vzhled, než který byl viděn v pojetí Gold Sportwagen na New York AutoShow. Vaší pozornost jistě upoutají větší kola a pneumatiky, která přidávají opět další bodíky do jeho drsného vzhledu.

volkswagen-golf-allt-3

Dalším prvkem, který hraje velkou roli pro Golf Alltrack je černý blatník flaks, který nejenže dobře vypadá, ale chrání vůz před bahnem, kameny a poškrábáním laku. Nová 17 palcová kola „Valley“ z lehkých slitin, jsou jen třešinkou na dortu.

Chromovaný výfuk je jasným znamením co se skrývá pod kapotou. Benzínový motor 1,8 litru dostane dvojité koncovky výfuku na obou koncích zadního nárazníku, zatímco verze TDI přinese pouze dva hroty v levé zadní části vozu.

volkswagen-golf-allt-4Interiér se zatím veze na vlně neznáma. Golf Alltrack dostane spoustu akcentu a speciální výstroj. Kožené sedačky mají vyšité logo Alltrack. Přístrojová deska a výplně dveří jsou do sebe zapuštěny a odráží tak celkový charakter vozu. Kožený volant a kožená řádící páka, je standardem. Pro absolutní milovníky individuality, je možné pořídit si černé čalounění a hliníkové pedály. Standardní vybavení je klimatizace, LED světla, Driver Alert Systém či tempomat.

Pro milovníky motorů si Alltrack nachystal celkem čtyři druhy motorů. Těmi jsou TSI 1,8 litru, TDI 11, 8 litru a dvě verze motoru TDI 2,0 litru, které mají různou výkonnost. Nejslabší verze má v sobě na 108 koní a zrychlení z nuly na sto zvládne za 9 sekund. Nejsilnější verze si poradí se 181 koňmi a zrychlení zvládne za sedm sekund.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

O

Shlédněte také

Kde vzal Volkswagen jména pro své automobily?

Názvy jednotlivých modelů automobilek mají ve většině případů nějakou legendu. Stejně tak je tomu i …

Napsat komentář