Domů / Mercedes-Benz / 2016 Mercedes-Maybach S-Class

2016 Mercedes-Maybach S-Class

Nová generace Mercedes S-Class se představí 15. května v Hamburku. Kromě toho, přichází s řadou skvělých zpráv. Jednou z nich je i informace o tom, že Mercedes hodlá oživit sedan značky Maybach. Nový model tohoto sub-brandu nyní známý pod logem Mercedes-Maybach S-Class slibuje velkou porci luxusu, vypracované tělo a skvělé jízdní vlastnosti.

Exteriér 

Z vnější strany může být Mercedes-Maybach S-Class zaměněn za jakýkoliv tradiční model velkého Mercedesu. Kromě velikosti a loga Maybach je i pár drobností a detailů, které oddělují Maybach od běžného modelu S-Class.

Zadní dveře jsou zkrácené oproti běžné verzi. Zadní dveře tak splývají s celým tělem Maybachu. Díky těmto změnám je uvnitř kabiny více soukromí. Velké a velmi výrazné logo vás upoutá na nosném pilíři konstrukce. Je to jasná ukázka toho, jak velká úroveň luxusu na vás čeká.2016-mercedes-maybach-s-c-3

Na voze pak najdeme klasické komponenty, jako jsou ostré světlomety, sloupky potažené v chromu či exkluzivní sada 20-ti palcových kol.

Interiér 

Nyní zavítáme do celé podstaty stroje Maybach. Ta je vlastně hlavním důvodem, proč byste si vůz, jako je Maybach měli koupit. Jakmile otevřete dveře a nakouknete pouhým okem do interiéru, ihned vás pohltí nové funkce a jemné detaily, které na vás všude číhají.2016-mercedes-maybach-s-c-4

Tvarovaná sedadla jsou pokryty luxusní kůži. Hlavu můžete opřít do polstrované opěrky a v klidu relaxovat. Kůže, dřevo či luxusní kov na vás koukají na každém rohu. To však není úplně to co budete opěvovat. Luxus je samozřejmostí. Hlavním tahounem nového Maybachu je prostor. Ať už jste na místě spolujezdce nebo jste pasažéři na zadních sedačkách prostoru si užijete více než dost.

Dále je k dispozici plno detailů a funkcí, které mění Maybach na neobyčejný vůz. Můžete si vytvořit pracovní stolek, vychutnávat excelentní zvukový systém a spousty dalších vymožeností.

Hnací ústrojí 

Pod kapotou vozu Maybach najdete motor V-8 o objemu 4,7 litru, který produkuje na 455 koní. Vše ovládá devíti stupňová automatická převodovka. Jedná se vůbec o první devíti rychlosti převodovku v prémiovém segmentu. Zrychlení z nuly na sto zvládne nový Maybach za 5 sekund. Maximální rychlost je zastavena na 250km/h.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

O

Shlédněte také

Vision Urbanetic: Budoucnost podle Mercedesu

Mercedes-Benz Vans si pro 67. Ročník mezinárodního veletrhu užitkových vozů v Hannoveru připravil futuristicky pojatou studii …

Napsat komentář