Domů / Ford / Ford Focus RS pro rok 2016

Ford Focus RS pro rok 2016

Každá generace Fordu Focus RS patří mezi velice očekávané a u té nadcházející tomu nebude jinak. Jaká tato verze bude a čím nás Ford na její příchod láká, se nyní podíváme.

Ford Focus RS patří mezi velice oblíbené sportovní vozy, jejichž cenovka nestoupá do nikterak závratných výšek, ale vůz se díky ní stává celkem dostupnou hračkou pro velké chlapce, ale i dívky. Nový Focus se opravdu povedl a proto jsou všichni velice napjati, jak bude vypadat jeho verze RS.

Ford-Focus_RS_2016_1024x768_wallpaper_04
Podle výrobce má nové Fofo RS doslova rozcupovat svou konkurenci v oblasti hot-hatchů. Doslova požírat by měl vozy od značek Audi, Mercedesu i BMV a to nejen svým atraktivním vzhledem a dostupností, ale především brutálním výkonem, který překračuje hranici 320 koní a točivým momentem 430 N.m. V nabídce bude navíc vectoring točivého momentu mezi kola a zadní nápravou, který zaručuje parádní chvilky při driftování.

Ford-Focus_RS_2016_1024x768_wallpaper_06
A protože Ford moc dobře ví, že spoustu hladovců na jeho Fofo ve verzi RS čeká, dovoluje si nás masírovat celkem solidní dávkou oficiálních videí, ve kterých nám představuje výrobu samotného vozu a také jeho jednotlivé komponenty a především výkon. Mají tedy za úkol jediné, strhnout na sebe co největší pozornost všech nadšenců do rychlých aut. Pojďme se tedy nyní podívat na čtyři videa, které doposud od září Ford vypustil. Kolik videí bude dohromady, ví asi jen ředitel PR Fordu a my se to ani nesnažíme odhadnout, protože čím více tím lépe. Tato videa nás neskutečně baví.

 

Jak můžeme vidět z videí, Focus RS bude opravdovou lahůdkou. My se již nemůžeme dočkat, na jeho oficiální produkci. Prozatím se můžeme těšit na další videa, která nám tento vůz přiblíží a něco nám říká, že to úplně poslední bude stát opravdu za to.

O

Shlédněte také

Biokosmetika nedostatky nezakrývá, nýbrž léčí

Vypadat skvěle by chtěl asi každý, avšak ne každý je schopen pro to něco udělat. …

Napsat komentář