Domů / Ostatní značky / 2016 Toyota Camry Special Edition

2016 Toyota Camry Special Edition

Za posledních 13 se stala Toyota Camry nejprodávanějším vozidlem v Americe. Díky dobré vybavenosti, krásnému interiéru, přijatelnému výkonu a především skvělé spolehlivosti. Aby Toyota zůstala i nadále na čele prodeje vozidel, připravila si Toyota Camry pro rok 2015 aktualizaci. Kompletní přeměna všech částí a upravený vnější design si řeknou o slovo v letošním roce. Nová verze Toyota Camry Special Edition sebou přináší několik skvělých a hlavně nových funkcí jak v kabině, tak v exteriéru. Díky tomu všemu, očekává Toyota ještě vyšší příčky prodejnosti.

Exteriér

2016-toyota-camry-special 3V návaznosti na letošní aktualizace pro Toyota Camry, se Speciál liší v prvkách karoserie, které mají jinou kombinaci a vzhled. První věc, které si všimnete jsou živé barvy. Ve dvou barevných provedení Blizzard Pearl či Streak Metallic. Dále se dočkáme 18-palcových kol vyrobených z lehké slitiny. Další změnou jsou kryty na zadních světlech, které se skvěle hodí k novému laku.

 

Interiér

 

2016-toyota-camry-special 2Vzhledem k tomu, že je Toyota Camry navržena především k dopravě z bodu A do bodu B, tak velká část pozornosti a úsilí byla věnována interiéru. Auto se může pochlubit čalouněním, dřevem a celkově sportovnějším vzhledem. Krásným detailem je modré prošívání po celém voze.

Pro milovníky informačních technologií, je k dispozici prémiový zvuk Entune Audio Plus systém, který vám přinese křišťálový zvuk vašich oblíbených písniček.

Hnací ústrojí

Stejně jako u mnoha speciálních edicí, ani tady se nemění pohonná jednotka. Hnací ústrojí zůstává pro Camry Special Edition stejné. Na stole tedy máme 2,5 litrový čtyřválcový motor se šestistupňovou automatickou převodovkou. Motor poskytuje 178 koňských sil a 170 liber-stop točivého momentu. Zrychlení z nuly na sto zvládne za 8 sekund. Maximální rychlost se zastaví na 200 km/h.

 


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

O

Shlédněte také

Rok 2022 je tu a s ním i výsledky čtenářské ankety Auto roku, kterou již 8 let pořádá online magazín MOTORVIZE

Rok 2023 je tu a s ním i výsledky čtenářské ankety Auto roku 2022, kterou …

Napsat komentář