Domů / Zajímavé / Jak navrhnout a čím vybavit umývárnu na pracovišti

Jak navrhnout a čím vybavit umývárnu na pracovišti

Jako majitel firmy musíte vědět, jak navrhnout umývárnu na pracovišti. Důležité je také vybrat vhodné doplňky, které zajistí vysokou úroveň hygieny.

Proč věnovat zařízení toalety tolik pozornosti?

Existuje hned několik důvodů, proč byste měli věnovat tolik pozornosti na design vaší komerční toalety. A to bez ohledu na to, zda vytváříte zcela novou koupelnu, nebo řídíte rekonstrukci stávajícího prostoru.

Stav umývárny a toalety vaší firmy, včetně jejího designu a čistoty, výrazně ovlivňuje pocity klientů, zaměstnanců a návštěv.

Toalety totiž o vaší firmě vypovídají více, než si myslíte. Pokud je tento prostor čistý, voňavý a příjemný, v návštěvnících to zanechá příjemný pocit. V opačném případě pocítí frustraci a nepříjemné pocity. Tyto pocity pak mohou neúmyslně šířit a udělat tak vaší firmě špatnou pověst.

Zdá se to být až podivné, ale design a čistota vaší firemní toalety může povznést nebo naopak utlumit vaše podnikání. Při plánování byste si tedy měli položit několik otázek ohledně jejího uspořádání. Nezapomeňte dodržovat standardy stanovené zákonem. Myslete na to, že toalety musí být přístupné všem, tedy i lidem se zdravotním postižením.

Co udělat, aby byla toaleta přínosem pro vaše podnikání

Stylizujte prostor s vybavením zbytku firmy. Pro moderně zařízené umývárny doporučujeme vybrat také moderní doplňky k umyvadlům. Nedílnou součástí každého umyvadla je dávkovač mýdla.

Vybírejte z naší pestré nabídky dávkovače na tekuté mýdlo s antibakteriálním povrchem s obsahem stříbra, které eliminuje množení a následné šíření bakterií nejen po umývárně, ale také ve firmě

Praktické doplňky pro vaši umývárnu

Dalším důležitým doplňkem v umývárně je držák na papírové utěrky. Jednorázové utěrky zajistí optimální usušení rukou a zároveň ochranu prostředí před šířením choroboplodných zárodků.

Pokud jsou vaši zaměstnanci často vystaveni materiálům, chemikáliím či nečistotám, pak jistě ocení možnost použití jednorázových rukavic. Dobrou volbou jsou například jednorázové rukavice Dermagel Coated z přírodního latexu a polymerovou vrstvou uvnitř, usnadňující navlékání i na vlhké ruce.

O Angelo

Shlédněte také

4 faktory, které ovlivňují správný výběr dobíjecí stanice pro elektromobil

Chcete mít dobíjecí stanici doma nebo ve své firmě? Od každé jistě budete očekávat něco …