Domů / Novinky / 2015 Cadillac Escalade

2015 Cadillac Escalade

Zcela nový 2015 Cadillac Escalade je tady! Oficiální snímky se začali šířit internetem po představení nové vlajkové lodi v New Yorku a je na co se těšit. Poté co jsme se seznámili s aktualizací podobných vozů Chevrolet Suburban a GMC Yukon Denali je patrné, že modely těchto aut jsou lepší ve všech možných směrech. Navzdory tomu Cadillac Escalade přináší nejlepší výkon v podobě 420 koňských sil a motor V8.


Cadillac_Escalade_2015_oficial_sada_18_800_600Escalade je stále králem silnice na mnoha místech a nová mřížka chladiče vás nenechá na pochybách. Designe je více než povedený a vypadá skvěle ve srovnání s předchozími třemi generacemi Cadillac SUV. Již tak masivní vzhled umocňují, výrazná LED osvětlení.

Umístěna vpředu a vzadu na voze. Luxusní jemné prvky doslova přetékají uvnitř kabiny, včetně speciálních kožených sedadel, ve kterých si budete připadat, že jste neopustili svůj domov a stále sedíte ve své oblíbené pohovce.
Exteriér Escalade je stejně vymazlený jako předchozí verze modelu.

Cadillac_Escalade_2015_oficial_sada_20_800_600Velká chromovaná mřížka lemující spodní část kapoty a boční strany nárazníku. Více chromu také poukazuje na větší snahu o aktivní bezpečnosti pro tuto generaci SUV. Na straně masivní mřížky, která postupně přechází na jemnější nerez a matný povrch se nachází oddělené zásobníky LED světel. Světla vypadají dobře a jsou cenově dostupnější než předchozí verze Escalade. Nový model přináší i elektronické ovládání stupaček. Nestane se vám tedy, že o ně zakopnete, jelikož se nestačili v čas vysunout.
V nabídce bude 6-stupňová automatická převodovka a maximální rychlost  210 km/h. Ceny ani rozměry nového  Escalade nejsou ještě definitivní. Je ale více než pravděpodobné, že se bude pohybovat kolem 65 tisíci až 95 tisíci dolarů. Vědět jistě to budeme, až na jaře roku 2014. Ať si vyberete pohon na zadní kola nebo 4×4 nový Escalade je rychlejší, plynulejší a efektivnější než kdykoli předtím.

O

Shlédněte také

Udělejte si svépomocí zábradlí či plot. Pomohou vám třeba hliníkové profily

Nemusíte být profesionál, abyste dnes zvládli udělat plot z odolných hliníkových profilů či třeba nerezové …

Napsat komentář