Domů / Novinky / 2015 Porsche Macan By TOPCAR

2015 Porsche Macan By TOPCAR

TOPCAR není žádným nováčkem na poli tuningů pro luxusní auta a některé velmi kvalitní, oblíbené kousky byly vytvořeny pro Porsche. Netrvalo to příliš dlouho a jen necelý měsíc po oficiálním odhalení Porsche Macan, začala TOPCAR pracovat na nové estetické verzi pro nadcházející SUV. Možná se vám to zdá příliš brzo dělat závěry o tom, jak bude nadcházející kit vypadat, ale stačí to dost na to, aby se naše pozornost obrátila na automobilové nadšence z Ruska a sledovali, jak výsledný produkt dopadne.

porsche-macan-back

TOPCAR nechal úplně stranou vylepšení a úpravy pod kapotou, jsem si však jisti, že tato vylepšení na sebe nenechají dlouho čekat a vyjdou co nevidět. Pokud ovšem veškerou naši pozornost přesuneme na exteriér Porsche Macan, musíme si všimnout, že TOPCAR na celém autě nenechali kámen na kameni a doslova změnili celý vzhled tohoto luxusního vozu od Porsche. Aerodynamické aktualizace zahrnují nové nárazníky, spoilery, boční prahy a difuzory. Všechny nové prvky jsou vyrobeny z kombinace karbonu a kevlaru, který je typický pro tvůrce od TOPCAR.

porsche-macan-side

V přední části vozu nainstaloval TOPCAR nový nárazník v kombinaci s dolním rtem a rozšířenými blatníky. Celý vůz je pak obut do ultralevých kovaných ADV.1 kol. Ceny pro tento kit jsou stanoveny ve dvou verzích. První verze je za 25k $ s uhlíkovými detail a druhá verze za 20k $ s detaily oxidu. Podle odborníků z této špičkové tunerské elity se můžeme dočkat kromě estetických vlastností i zlepšení jízdní dynamiky. Nejspíše z přidaného přítlaku a snížení hmotnosti. Nechme se překvapit.

TOPCAR během tiskové konference oznámil, že mají připravenou řadu aktualizací pro interiér, plus některé úpravy kolem motoru a celý vývoj by měl být hotov a představen na jaře letošního roku. Můžeme tedy zatím jen polemizovat, jak celá úprava dopadne, ale již teď můžeme říci, že na ní velmi netrpělivě čekáme.

O

Shlédněte také

Biokosmetika nedostatky nezakrývá, nýbrž léčí

Vypadat skvěle by chtěl asi každý, avšak ne každý je schopen pro to něco udělat. …

Napsat komentář