Domů / Ostatní značky / Nadupaní hřebci Aston Martin DB9 Carbon Black & White Carbon

Nadupaní hřebci Aston Martin DB9 Carbon Black & White Carbon

Určitě nejsme jediný, kdo se těší na autosalon Geneva Motor Show, který patří bezesporu mezi jedny z nejlepších a nejnadupanějších autosalonů, které můžete během roku navštívit. Letošní očekávání je ještě větší, protože na výstavě Geneva Motor Show, se má představit pár nových konceptů, které se těší velkého zájmu. Jedny z takových aut jsou i nadupaní hřebci Aston Martin DB9 Carbon Black & White Carbon. Samotný název napovídá, že nepůjde o žádné vyžle, ale pořádně výkonná monstra stvořená z uhlíkových vláken.

Jelikož se nejedná o nové vozy, ale speciální edice modelů DB9, základní silueta DB9 zůstává prakticky beze změny, přesto oba dva vozy přicházejí se sexy vylepšeními. Dva jedinečné laky Carbon Black II a Stratus White vytváří skvělý dojem, k tomu přidáme pár uhlíkových vláken, které jsou přítomný v obou modelech a díky oxidu ve vnějším laku, se do značné míry změní vzhled komponent a přibude i pár nových jako kryt zrcátek, difuzor a další.

aston martin DB9 panel

Interiér se snaží držek krok s exteriérem a nenechat všechnu pozornost jenom na něm. Celý exteriér je vytvořen z vysoce kvalitních vláken, jak jsme u Astona zvyklí a obecně u všech vozů vyšší třídy. Vše je sladěno do temně černé s uhlíkovými vlákny. Nově jsou zesíleny i pásy, které v sobě též ukrývají uhlíková vlákna. Jinak se dočkáme standardního vybavení, které se nachází i v původní verzi DB9, i když s menšími úpravami ve vzhledu komponent.

aston martin DB9 light

Hnací ustrojí, které pohání tyto nadupané hřebce, potěší každého motoristického nadšení. Aston Martin se nemusí za nic stydět a nabídne vám komfort ve všech aspektech vozu DB9. Síla v obou modelech vychází z motoru V-12 o objemu 6,0 litrů, který v sobě ukrývá na 517 koní a celých 457 liber-stop točivého momentu. Z nuly na sto tyto „prdítka“ zvládnou sprint za pouhých 4,6 sekundy a maximální rychlost vás vyveze do 295 km/h, to už je slušná rychlost.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

O

Shlédněte také

Rok 2022 je tu a s ním i výsledky čtenářské ankety Auto roku, kterou již 8 let pořádá online magazín MOTORVIZE

Rok 2023 je tu a s ním i výsledky čtenářské ankety Auto roku 2022, kterou …

Napsat komentář