Domů / Ostatní značky / 2014 Rolls-Royce Wraith a úprava od krále Mansoryho

2014 Rolls-Royce Wraith a úprava od krále Mansoryho

Stejně jako němečtí tuneři, kteří vyjdou v davech kdykoliv začne Frankfurtský autosalon, tak i přítomnost Mansoryho je automatická, pokud autosalon Ženeva otevřelo své brány. V letošním roce nastalo několik změn a vzniklo i několik novinek a vylepšení programu. Jednou z takových horkých událostí je, že Rolls-Royce představilo nové dítě Wraith.

Úpravy se nemohl zhostit nikdo jiný než Mansory, který ví co, dělá a nestaví svoje umění na laciných tricích, které vás opijí rohlíkem. Jen to nejlepší co na dnešním trhu je si zaslouží to nejlepší ladění vozu na světě. Všichni jsme zvyklí, že Mansory svoji práci dělá co nejvíce okázalou a vyzývavou zároveň. V tomto případě spíše vsadil na luxusní vzhled a elegantní přírodní look vozu. Přesto přibyli unikátní modifikace, které ovšem přináší své opodstatnění, ale zároveň nikterak neohrožují na kvalitě a luxusu vozu Rolls-Royce Wraith.

rolls-royce-wraith-b-engine

Jak již bylo řečeno, u většiny projektů jde Mansory přes čáru, ale v tomto případě vše zůstalo tak trochu tlumené, což je do jisté míry dobře. Na první pohled si všimnete zajímavého laku, které je tvořen ze dvou barevných tónů. Jenže to není vše, co úprava pro Wraith poskytuje. Ať už tomu budete věřit nebo ne, vůz se dodává s aerodynamickým kitem vyrobený z uhlíkových vláken.

rolls-royce-wraith-b-front view

Dále je kompletně přepracován přední nárazník, který má v sobě integrované LED denní svícení. Upravené přední nárazníky jsou změněné jak pro estetické účely, tak i pro lepší aerodynamiku. To samé platí pro boční prahy, zadní spoiler a střešní spoiler. Vůz pak stojí na 22-palcových kolech z kované slitiny, které jsou obaleny do pneumatiky Vredestein o velikosti 265/35.

Výkon vozu je postaven na motoru V-12 o objemu 6,6 litru s dvojitým turbem, který produkuje na 740 koní, s 737 liber-stop točivého momentu. Dále je možné pořídit si ještě výkonnější verzi, která nabídne o 108 koní více. Z nuly na sto pak Wraith zvládne sprint za 4,4 sekund, což je slušná porce pro takového macka. Tento krásný vůz je opravdové porno pro všechny milovníky luxusu.

 


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

O

Shlédněte také

Rok 2022 je tu a s ním i výsledky čtenářské ankety Auto roku, kterou již 8 let pořádá online magazín MOTORVIZE

Rok 2023 je tu a s ním i výsledky čtenářské ankety Auto roku 2022, kterou …

Napsat komentář