Domů / Ostatní značky / 2014 Chrysler 300 SRT Satin Vapor

2014 Chrysler 300 SRT Satin Vapor

Dnes si představíme Chrysler 300 SRT Satin Vapor, který má o něco staršího bratra, který je jen o trochu slabší verze. Stejně tak jako jeho Charger sourozenec i SRT SATIN VAPOR Model 300 má sadu luxusní Black Satin chromovaných dvaceti palcových kol a celou řadu saténových černých prvků, který zahrnují kryty zrcátek, zadní spoiler a střechu. Stejně tak sdílí ve svém obsahu třmeny Brembo a šedý „6,4l Hemi“ znak.

Pokud si plánujete pořídit tohoto drobečka, budete se muset zamyslet nad barevným provedením tohoto vozu. Chrysler nabízí celkem tři barevné možnosti pro tento vůz a tak to bude trochu oříškem, vybrat si tu správnou barvu, která se bude hodit pro váš vůz. Na výběr máte Bright White, Billet Silver a Granite Crystal. Aby toho nebylo málo, jako další prvek si můžete přidat černé pruhy, které dodají více stylu a agrese, což váš čtyřkolový miláček jistě ocení.

chrysler-300 front

 

Interiér také nezahálí a nabízí to nejlepší na trhu. Uvnitř kabiny 300 SRT Satin Vapor Edition dostanete černou kůži napa se zdobením ultra jemné semišové vložky s matnými uhlíky. Černá vložka zahalí do svého temného stínu přístrojovou desku a k tomu přibere i dvěřní rámy a středovou konzoly. Smutnou zprávou však je, že si vše musíme představit v hlavě a je jen na naší fantazii jak dobře to bude vypadat, neboť Chrysler nezveřejnil fotografie interiéru.

chrysler-300

Pod kapotou vozu najdeme stejné vybavení jako v jeho starším bratrovi. Obsah motoru je 6,4 litru HEMI V-8, které zvládne udržet pod kapotou 470 koňských sil a 470 liber-stop točivého momentu. Model Satin Vapor udeří do showroomů ve druhém čtvrtletí letošního roku na a Chrysler si cení 300 SRT na 48,200 dolarů. Což je slušná cena, za to co tento vůz nabízí. Můžeme se jen těšit na to, až Chrysler zvěřejní více informací a fotografií, které nám předvedou 300 SRT v plné kráse.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

O

Shlédněte také

Rok 2022 je tu a s ním i výsledky čtenářské ankety Auto roku, kterou již 8 let pořádá online magazín MOTORVIZE

Rok 2023 je tu a s ním i výsledky čtenářské ankety Auto roku 2022, kterou …

Napsat komentář