Domů / Novinky / 2014 Nissan Koncept Vize 2020 Gran Turismo

2014 Nissan Koncept Vize 2020 Gran Turismo

Nissan byl pojmem automobilky, která je spojena s výkonem a to už od roku 1969, kdy se představil unikátní koncept Skyline GT-R. Tento vůz si brzo získal přední postavení ve všech ulicích a silnících, které v té době mohl brázdit. Tato legenda pokračovala s dalšími novými modely až do roku 2002, kdy se Nissan rozhodl pro pár změn.

Nyní celá série vozu nese prostý název GT-R, ale Nissan se stále snaží dostat se všemu na kobylku a opět pokořit celý svět. S novým konceptem Vize 2020 Gran Turismo by se to Japoncům mohlo podařit.

nissan-concept-2020-1

Vůz byl vytvořen v designérském centru Nissanu, které se nachází v Anglii a vypadá to, že byly pokořeny téměř všechny hranice estetiky a Nissan si udržel svůj prvotřídní design. Na první pohled je Nissan GT-R stejně pohledný jako předchozí verze, ale přední mřížka je tak trochu jiná, než jsme zvyklí. Protáhlí nos je lemován ostrým a surovým designem, který připomíná chvilkami slavný batmobil. Automobil je vyroben převážně z uhlíkových vláken, aby byla zachována co nejnižší hmotnost a skvělé jízdní vlastnosti. Celkový futuristický dojem vozu je úžasný a již nyní se těšíme, až jej uvidíme na silnicích.

nissan-concept-2020-3Radikální styl Nissan Koncept Vize 2020 Gran Turismo si nese i v bočních liniích, kde vyniknou především ostré rysy a nádherná litá kola. Všimnout si můžete i zajímavého tvaru dveří a absenci kliky. Vůz je již od prvního pohledu připravený na závody v Le Mans a celou atmosféru závodního vozu podtrhuje i masivní zadní spoiler, který drží toto malé-velké torpédo při zemi.

V současné době můžeme jen trpělivě vyčkávat a těšit se na další podrobné informace o tomto úžasném konceptu, který na nás křičí téměř na každém rohu. Momentálně nejsou ani žádné podrobné informace o hnacím ústrojí, které bude pohánět tento nový koncept vozu od Nissanu.

 

 

O

Shlédněte také

Úloha záclon a bytového textilu v interiéru není pouze estetická. Plní také praktické funkce

Při zařizování svého obydlí si každý dává důraz na to, co se mu líbí. Někdo …

Napsat komentář