Domů / Novinky / Range Rover Aspen konečný koncept Onyx

Range Rover Aspen konečný koncept Onyx

Onyx Concept přichází na autosalon SEMA a jako dlouho očekávaný přírůstek pro Range Rover, který bude bezpochyby sbírat velkou dávku pozornosti v Las Vegas. Po zrušení vlajkové lodi série Ultimate se můžeme dočkat rozsáhlou modernizaci, která v sobě zahrnuje SUV estetiku a co nejdůležitější 5 litrový motor V-8.

Venkovní úpravy jsou neméně úchvatné a jsou vskutku efektivní. Karbon byl převážně použit na nové komponenty, které obsahují aerodynamické ploutve, pilíře, zrcadla, difuzory a další. Pokud si to vše dáte dohromady, dá vám to Range Rover o 27mm s širším rozvorem. Tyto prvky pak skvěle doplňují aktualizaci motoru na Onyx Conceptu, ten celkově zvýšil výkon jeho 5 litrového motoru V-8 na neuvěřitelných 625 koní, což je o 115 koní více než má standardní verze (505 koní) Range Roveru v břiše.Aspen Koncept Onyx

To vše bude představeno na Auto SEMA Show 2013 spolu s Aspen Rogue, který má stejně působivý kit jako Concept Onyx. Ten díky úpravám v posílení aero vzhledu na SUV dostal mnohem více agresivní postoj, a tak se vám může stát obzvláště v pohledu ze zadu, že stěží poznáte o které auto se jedná. Se širším rozchodem kol a o 25 mm nižší výškou poskytuje nyní Range Rover o dvanáct procent stabilnější zatáčení.

Za pomoci nového výkonu a velmi silného motoru nový Range Rover Onyx zvládne zrychlení z nuly na sto za 4,7 sekund a maximální rychlost se zastavila na úcty hodných 274 km/h.Aspen Koncept 3

Veškeré úpravy exteriéru k sobě skvěle ladí a Range Rover se tak řadí mezi skvosty SUV v celé své kráse. Dále pak je v nabídce samotná úprava vozu podle požadavků zákazníka. Do určité míry je právě úprava vzhledu neomezená a je mnoho variací jak si upravit vozidlo na zakázku a zákazník si tak může vytvořit vozidlo, jaké se mu líbí. Onyx zaútočí s novou řadou příští rok a bude to číslo jedno pro Range Rover již s 250 kusy objednaných vozidel pro evropský trh s plánem prodat více než tisíc vozidel na zakázku v roce 2014.

O

Shlédněte také

Úloha záclon a bytového textilu v interiéru není pouze estetická. Plní také praktické funkce

Při zařizování svého obydlí si každý dává důraz na to, co se mu líbí. Někdo …

Napsat komentář