Domů / Ostatní značky / Unikátní tlumiče OME

Unikátní tlumiče OME

Jezdíte se svým vozem často? Pokud překonáváte městskou džungli, tak vás obvykle čeká pohodlná jízda, která může být zkomplikovaná maximálně tak hustým provozem či dopravní zácpou. Zkoušeli jste ovšem váš vůz v terénu? Terénní vyjížďky jsou tím pravým zážitkem, během kterého se nejen dostanete ze spárů městských rovinek, ale můžete otestovat funkce svého vozu naplno. Teprve při komplikovaném terénu se ukáže, jak jednotlivé části vozu dokáží odolávat ztíženým podmínkám.
Za takových okolností zapomenete na standardní servis řeknete si, proč jste neinvestovali do kvalitnějších tlumičů. Tlumiče do aut jsou sice nepostradatelné, ale obrovskou výhodou je jejich cena. Již za velmi příjemné ceny je možné zakoupit vysoce kvalitní tlumiče.

ome tlumič

Dnes si vezmeme na paškál tlumiče OME, jde o unikátní tlumiče inspirované jedním z nejzáhadnějších ptáků a to emu. Emu je na první pohled nemotorný pták, který ani nedokáže vzlétnout. Jeho pohybové schopnosti jsou ovšem dokonalé, když se tento pták rozeběhne, tak pouze těžko najde v běhu konkurenci a jeho nohy odnesou jeho těžké tělo dříve, než ho stačíte zpozorovat. Stejně takové jsou tlumiče OME, unikátní tlumiče, které změní jízdní vlastnosti takovým způsobem, že budete sami velmi příjemně překvapeni a to jak za jízdy ve městských džunglích nebo v neprostupném lesním terénu.

Australská kvalita je ceněná po celém světě a dokonce i vašemu vozu můžete dopřát skvělé vlastnosti, po kterých jste již tak dlouho toužili. Tlumiče OME jsou dostupné v mnoha variantách, takže i pokud jste nároční uživatelé, tak si z jejich rozsáhlé nabídky zcela jistě vyberete to pravé pro váš vůz. Veškeré sportovní tlumiče značky Old Man Emu najdete v offroad e-shopech, které byly stvořeny proto, aby si každý náruživý řidič mohl pořídit náročnou výbavu pro své vozidlo.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

O Angelo

Shlédněte také

Rok 2022 je tu a s ním i výsledky čtenářské ankety Auto roku, kterou již 8 let pořádá online magazín MOTORVIZE

Rok 2023 je tu a s ním i výsledky čtenářské ankety Auto roku 2022, kterou …

Napsat komentář