Domů / Ostatní značky / 2014 Fiat 500L-Vans Design koncept

2014 Fiat 500L-Vans Design koncept

To že je Fiat 500L vydařenou záležitostí, netřeba déle probírat. Jenže co když vás tento drobný vůz může překvapit svým potenciálem a nabídnou vám stylovou trendy záležitost, která vzbudí všechny zvědavce v okolí. Dostatečně univerzální vůz, který se přizpůsobí čemukoliv aneb projekt Fiat 500L Vans Design je to pravé pro vás.

fiat-500l-vans-desig-2

První představení tohoto kousku proběhlo v Kalifornii během závodu Vans US Open v surfování na Huntington Beach. Vůz vyvolal hodně rachotu a ještě dlouho se o něj bude mluvit. Tato stylová městka záležitost má v sobě dostatek energie.

Na první pohled si řeknete, co může zavedená značka jako je Fiat vytvořit

společně s kultovní značkou Vans, která je zaměřena na opačný sortiment zboží a tím jsou oděvy. Jenže celá spolupráce se povedla na míru dobře a výsledky můžete vidět zde. Celý koncept vozu je propleten značkou Fiat a Vans včetně jejich šachovnicového vzoru na střeše vozu.

fiat-500l-vans-desig-5

Designový koncept dostal sportovnější vzhled pro 500L a vypadá mnohem více sexy a zároveň drsněji. Pokud rádi cestujete po Dolní-Horní nebo rádi křižujete Evropu s Fiat 500L Van Design koncept to nebude problém. Střešní nosič se postará o všechny zavazadla, které na cestu potřebujete. Díky tomu zbude dostatek místa pro posádku. Kromě užitkového přínosu nosiče, vypadá vůz i více jako opravdový borec a silák, který si troufne na vše, co mu přijde do cesty.

 

Jako bonus přijdou nové sady kol, které si svojí 18 palcovou velikostí získají nejedno srdce automobilového nadšence. Interiér je pak celkově laděn do stylu Vans včetně jejich grafik a ilustrací, které dotvářejí konečný a jedinečný vzhled této stylové záležitosti Fiat 500L Vans Design koncept.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

O

Shlédněte také

Rok 2022 je tu a s ním i výsledky čtenářské ankety Auto roku, kterou již 8 let pořádá online magazín MOTORVIZE

Rok 2023 je tu a s ním i výsledky čtenářské ankety Auto roku 2022, kterou …

Napsat komentář