Domů / Novinky / 2014 Rezvani Beast

2014 Rezvani Beast

Kdykoliv slyšíte povýšené řečičky automobilek o tom, jak jejich auto je jediné super auto, které má být na trhu číslo jedna, a že bla bla bla. Během poloviny proslovu vám dojde, že se jedná o čistý ego proslov, který s autem má pramálo společného. Ve většině případech, je humbuk kolem toho všeho to největší čeho se dočkáte. Jedna výjimka by se však našla a tou je Rezvani Motors.

Rezvani Motor odvedl dobrou práci s utajením celého projektu až do bodu, kdy se sami rozhodly vyjít s tímto zvířetem na světlo. Automobil si má libovat v lehkých závodních technologiích a s motorem, který nechá všechny ostatní super sporty v oblaku kouře z jeho pneumatik zatímco Rezvani Beast už bude někde na Maledivách.2014-rezvani-beast-2

Pokud si myslíte, že se jedná jen o další řečičky, které mají zvednout vlnu zájmu medií, tak se pletete. Z dostupných informací, které společnost vypustila do světa, se skutečně může jednat o vůz, který zamíchá světem supersportů. Beast je totiž zvíře, které se nezdá.

Design vozu vypracoval známý návrhář Samir Sadikhov a jedná se o sportovní, efektivní tělo, které nabízí čistý minimalismus z uhlíkových vláken. Při pohledu z boku si můžete všimnout svalnatého těla, které využívá obrovské množství přítlaku při vysokých rychlostech.

2014-rezvani-beast-5O interiéru se toho zatím moc neví a jediné co můžeme je si domýšlet a vymýšlet různé alternativy. Lehká sedadla budou pravděpodobně vyrobena z uhlíkových vláken. Celá konstrukce bude maximálně zabezpečena v případě nehody a pro milovníky mušek mezi zuby, lze odstranit čelní sklo.

Nyní přejdeme k tomu, co dělá z Rezvani Beast skutečnou zajímavou lahůdku. Beast lze objednat celkem ve dvou verzích motorů. Beast 300 je přeplňován 2.0 litrovým motorem, který poskytuje 315 koní a šesti-stupňovou převodovku. Sprint z nuly na sto zvládne za úžasných 2,9 sekund.

Beast 500 se ukáže s motorem 2,4 litru. Pod kapotou se blýskne na 500 koní a sprint zvládne o dvě vteřiny rychlejší než jeho slabší kolega, tedy za 2,7 sekundy.

Beast 300 se bude nabízet za 119 000 dolarů a silnější verze Beast 500 za 139 000 dolarů. Rezvani Beast vypadá jako skvělá hračka, která nesmí chybět v žádné sbírce správného automobilového nadšence. Škoda snad těch cen, které jsou pro některé naprosto nepřípustné.

 

O

Shlédněte také

Úloha záclon a bytového textilu v interiéru není pouze estetická. Plní také praktické funkce

Při zařizování svého obydlí si každý dává důraz na to, co se mu líbí. Někdo …

Napsat komentář