Domů / Ostatní značky / 2014 Trident Iceni Magna

2014 Trident Iceni Magna

V dnešním roce vyjede z továren neskutečný počet vozů, které se mají dostat na výsluní automobilového světa. Navzdory všem těmto tvrzením, jedna britská automobilka Trident slibuje úplně něco jiného. Její trhák Trident Iceni Magna nabízí sportovní kupé, které má dieselový motor, točivý moment násobení technologií, nejvyšší rychlost 305 km/h a dojezd až 2000 mil na jednu nádrž.

Takovéto tvrzení a sliby jistě zvednou nejedno obočí, jenže Trident je za takovou pozornost rádo, neboť si je jistá svými tvrzeními. V nabídce má totiž technologii, která násobí účinnost výkonu a efektivitu až o 20 procent. Celý systém má patentovaný, takže se skutečně nebude jednat jen o prázdné řeči.2014 Trident Iceni Magna 3

Exteriér vozu vypadá skutečně báječně, jen je to jedno velké ale. Jak skutečně dobře bude vypadat tento vůz na silnicích? Pokud bude vypadat stejně skvěle, jako na fotografiích nemáme s tím problém. Design je kombinací staré, dobré oblé klasiky s moderními prvky, který nenechá žádného automobilového nadšence vydechnout. Tlustý zadek společně s elegantními křivkami dodává vozu řádný sex appeal a máme se tak po právu na co těšit.

 

2014 Trident Iceni Magna 2

Nyní se pojďme podívat pod kapotu vozu. V samotném srdci se ukrývá 6,6 litrový přeplňovaný motor V-8, který udrží na uzdě 395 koní a zařízne až 700 liber-stop točivého momentu. O pohodovou jízdu se postará šestistupňová automatická převodovka. Sprint z nuly na sto zvládne Trident Iceni Magna za pouhých 3,7 sekundy a maximální rychlost jak již bylo řečeno, je stanovena na 305 km/h.

Pokud se vám tento výkon zdá jako slabý odvar a chtěli byste něco mnohem silnějšího, můžete uvítat silnější verzi vozu, která nabídne na 430 koní a 950 liber-stop točivého momentu. Pokud je vám málo i tento výkon, můžete si pořídit model se 660 koňmi a 1050 liber stop točivého momentu. Za všechno si musíte připlatit, a že to zrovna levné nebude, je snad jasné na první pohled.

Trident Iceni Magna se tváří jako skvělé auto uvidíme, jak skvěle bude působit i ve skutečnosti. Pokud jste při pohledu na vůz dostali horečku, nejedná se o příznak choroby, ale o zdravý chtíč po opravdu luxusním voze.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

O

Shlédněte také

Rok 2022 je tu a s ním i výsledky čtenářské ankety Auto roku, kterou již 8 let pořádá online magazín MOTORVIZE

Rok 2023 je tu a s ním i výsledky čtenářské ankety Auto roku 2022, kterou …

Napsat komentář