Domů / Novinky / 2015 Chrysler 200 V jednoduchosti je elegance moderní technologie

2015 Chrysler 200 V jednoduchosti je elegance moderní technologie

Jednoduchost, elegance, moderní technologie a skvělý požitek z jízdy, asi takhle by se dal popsat Chrysler 200. Je to zkrátka ideální vůz pro ty, kteří chtějí hodně muziky za málo peněz. A tak i v základní výbavě se můžeme dočkat super chytrých technologií, kvalitního designu a skvělých jízdních vlastností. Chrysler 200 zkrátka rozhýbe vody sedanů střední třídy.

Detailně propracovaný design je odkazem na novou tvář značky Chrysler, kterou chce společnost ukázat světu. Kromě designu za zmínku stojí i výborně zpracovaní interiér, který v nás evokuje řemeslné zpracování.

2015 Chrysler 200

U interiéru ještě chvíli zůstaneme. Přesněji v technologiích na palubní desce a možnostech, které Chrysler 200 nabízí. Dočkat se můžeme všech bezpečnostních prvků, jaké moderní auta nabízejí. Například funkce stop-start, pádla pod volantem, hlídání vybočení z pruhů a plno dalších inovací. Na LED displeji si můžete prohlídnout venkovní teplotu, rychlost, čas, navigaci a to vše můžete ovládat pouze jedním otočením knoflíku. Hnací síla tohoto miláčka je dostatečná pro tento typ vozu.

Pod kapotou totiž najdeme motor Pentastar V-6 o objemu 3,6 litru, který drží na uzdě 295 koní. Výbornou novinkou je možnost volby pohonu všech kol, což je skvělou novinkou a v konečném důsledku to může značit úsporu paliva.

2015 Chrysler 200

Adrenalinový nadšenci jistě ocení i možnost změny jízdního stylu a nově zavedeného režimu sport, který se postará o trochu peprnější a agresivnější jízdu. Prodej Chrysleru 200 byl měl začít na začátku druhého čtvrtletí roku 2014 a počáteční cena za standardní výbavu bude činit 22 tisíc dolarů. Nicméně konečná cena za úpravu vozu a speciální vybavení by se měla zastavit na 35 000 dolarů. Chrysler 200 zkrátka přináší novinky a vylepšení, které u předchozích modelů chyběli a tak nastavuje laťku pro konkurenci skutečně vysoko.

O

Shlédněte také

Úloha záclon a bytového textilu v interiéru není pouze estetická. Plní také praktické funkce

Při zařizování svého obydlí si každý dává důraz na to, co se mu líbí. Někdo …

Napsat komentář