Domů / Ostatní značky / 2015 Lexus RX 350

2015 Lexus RX 350

Po představení Lexusu RC v roce 2010 si získal na trhu automobilů své místo. Je populární především mezi zákazníky, kteří hledají luxusní crossover poháněný benzínovým hnacím ústrojím nebo hybridním strojem. Lexus si svým úspěchem byl moc dobře vědom a s každým rokem přichází s novou verzí svého aktualizovaného SUV s cílem udržet ho svěží a na výši.

Předchozí verze nabídla pár úprav jak v exteriéru, tak v provedení interiéru a zabudování některých moderních prvků. Nová verze 2015 je venku a je čas se podívat na to co Lexus nabízí ve verzi RX 350 2015.

lexus-rx-side

Jako vozidlo, které definovalo luxus pro středně velké SUV, si může Lexus dovolit aktualizované SUV, které nebude zaostávat za svojí konkurencí.

Ročník 2015 se nezměnil, co se týče karoserie. Jediné co prošlo znatelnou změnou a působí spíš jako doplněk je nová sada 19-palcových kol. Nicméně tato kola jsou určena jen pro speciální edice Premium nebo luxusní balení.

Trochu upravená jsou i světlomety pro RX 350. Máte možnost volby mezi HID nebo LED a díky těmto prvkům dostane celý vůz mnohem agresivnější vzhled.

Kabina vozu pak nabízí luxusní zázemí, kterým se může pochlubit Lexus RX 350. Uprostřed vozu najdete standardní displej s kvalitním audisystémem. K dispozici je i chytrý program, který automaticky připojí váš telefon k automobilu. Dále jsou v nabídce vyhřívaná sedadla, kůži potažený volant s multifunkčním systémem a další. Vše je součástí standardního vybavení.

lexus-rx-int

Kůží potažený interiér skvěle kontrastuje se stříbrným prošíváním a opět to přidává více luxusu, který lze z vozu RX 350 cítit.

Pod kapotou se nachází na 270 koní s 240 liber-stop točivého moment. Přestože nedosahuje takových výkonů jako jeho zdatní konkurenti, nebudete mít nouzi o tom, že by jste měli nedostatek plynu. Z nuly na sto zrychlí za 7 sekund a maximální rychlost je stanovena na 200 km/h.

2015 Lexus RX 350 je univerzální luxusní vůz, který uspokojí každého zákazníka, který chce spojit moderní technologie společně s komfortem.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

O

Shlédněte také

Rok 2022 je tu a s ním i výsledky čtenářské ankety Auto roku, kterou již 8 let pořádá online magazín MOTORVIZE

Rok 2023 je tu a s ním i výsledky čtenářské ankety Auto roku 2022, kterou …

Napsat komentář