Domů / BMW / 2015 BMW X4

2015 BMW X4

Je to téměř dvacet let, kdy svět začal šílet po prvním SUV. Nyní automobilky stále chrlí jedno SUV za druhým a nevypadá to, že s tím chtějí přestat. Důkazem toho může být nový model od BMW, který právě sjel z výrobní linky. Nyní patří BMW mezi největší výrobce, prodejce modelů SUV na světě. Pojďme se podívat, co nový model nabízí.

Model X4 připomíná Gran Turismo ve verzi 3 a 5, ale s větší čelní mřížkou, vyšší světlou výškou a schopným all-wheel systémem pohonu, který umožňuje projetí terénu ve standardní výšce sedanu. Kombinace AWD a vyšší světlé výšky poskytuje dokonalý komfort, které naplní všechny předpoklady, jaké od vozu tohoto typu očekáváte.

2015-bmw-x4-light

V předním pohledu je patrné, že si X4 vzala hodně inspirace z vyššího modelu X6. Velká, objemná mřížka se pyšně tyčí vysoko nad zemí a společně s dlouhou kapotou se nalévá do čelního skla. U zadního nárazníku, se víceméně děje přesně to samé co vpředu.  I zde je patrná značná dávka dědictví po modelu X6.

2015-bmw-x4-panel

Interiér určitě neoslní věrné fanoušky BMW, neboť se jedná o klasické uspořádání všech prvků, které můžeme vidět o většiny vozů BMW. Pro nezasvěcené se pak jedná o skvělou luxusní podívanou a hned na první pohled vidíte, jak vše perfektně sedí. Silný volant, bohatá palubní deska na multimediální technologie a zařízení, kvalitní design, nádherné potahy a mnohem více na vás čeká v modelu X4. BMW zkrátka umí dělat skvělé vozy. Samozřejmostí jsou pak nejnovější bezpečnostní prvky a různá vylepšení, které z vašeho vozu dělají super technického pomocníka.

Pro standardní nabídku, máte k dispozici dva motory. První motor i-4 nabízí objem 2,0 litru s 240 koňmi a 260 liber-stop točivého momentu. Druhý motor je pak o něco silnější a nabízí 3,0 litrový motor i-6 s 300 koňmi a 300 liber-stop točivého momentu. Oba motory jsou spojeny s osmistupňovou automatickou převodovkou. Sprinty z nuly na sto jsou provedeny v rozmezí 6 a 5,2 sekund v závislosti na verzi vozu ve kterém sedíte.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

O

Shlédněte také

BMW si myslí na nový vlajkový supersport

By rádo během příštích 4 let ukázalo nový hybridní supersport, který by měl nahradit aktuální …

Napsat komentář