Domů / Lamborghini / 2015 Lamborghini Huracán LP 610-4

2015 Lamborghini Huracán LP 610-4

To nejlepší na konec se povídá od té doby, co svět stojí. Co je na tom pravdy posoudíme v dnešním článku o zbrusu novém Lamborghini Huracán LP 610-4.

Pověsti a zvěsti, které se rozšířily o Lamborghini Huracán LP 610-4 dokonale zmátly celý svět, a tak se není čemu divit, že původní název, který jsme přisuzovali tomuto vozu „Cabrera“ je nakonec úplně jiný. Jméno Huracán je odvozené od slavného boje s býkem v roce 1879. Tento španělský Conte de la Patilla (plemeno býka) bylo neúprosné a bojovné se spoustou odvahy. Není tedy lepší jméno, než toto pro tak výjimečné auto od Lamborghini.

2014-lamborghini-

Nové Lamborghini bude mít svoji premiéru v letošním roce na autosalonu v Ženevě a kromě toho je připraveno více jak 130 soukromých promítání, které začínají již v lednu tohoto roku.

Pokud si vybavíte dobu, kdy se na internetu objevily uniklé fotografie Huracánu musí vám být jasné, že fotografie nebyly daleko od pravdy. Nyní je vše mnohem jasnější a tak se tento skvost může ukázat v celé své kráse. Již na některých fotografiích je patrné, že Huracán převzal některé prvky z Aventadoru a celkový dojem z vozu je tak typický pro vozy Lamborghini.  Interiér na nás působí tak trochu futuristickým dojmem, ovšem v dobrém. Luxusní atmosféra uvnitř vozu a hi-tech věci na palubní desce slibují vysoký komfort během jízdy a k tomu i skvělé vlastnosti řízení. Jak tomu bude ve skutečnosti, na to si ještě musíme počkat. Nikoho pak nepřekvapí, že celé tělo Huracánu je vyrobené z karbonu, aby byla zajištěna co nejnižší hmotnost.

2014-lamborghini-door

Výkon tohoto supersportu je neskutečný. Lambo se rozhodlo zasadit motor V-10 o objemu 5,2 litru, který produkuje 610 koní při 8250 otáčkách za minutu. To je velké znamení pro Ferrari, aby zlepšili práci na 458 Italia, jinak Huricán kolem ní jen profoukne. Huracán má celkový výkon přes 458 což také znamená, že zvládne zrychlení z nuly na sto za 3,2 sekundy. Nejvyšší rychlost nebyla zcela prozrazena, ale již teď víme, že to bude více jak 325 km/h.

S novým Lamborghini Huracán LP 610-4 se máme rozhodně na co těšit!


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

O

Shlédněte také

Policejní Urus? Tohle si v Itálii rozhodně nenechají ujít!

Italská policie je známá tím, že ve své garáží přechovává několik skutečně výjimečných vozů od …

Napsat komentář