Domů / Ostatní značky / 2014 Smart Fortwo Edice Citybeam

2014 Smart Fortwo Edice Citybeam

Všichni čekají, až spatří světlo světa nová generace Fortwo, na to než se tak stane, si budeme muset ještě chvíli počkat. Do té doby se můžeme zaměřit na novou speciální edici, která je postavena na nynější generaci Fortwo.

Nové Fortwo Citybeam se vyznačuje především možností volby a tak máte výběr karoserii rovnou ve třech barvách (světle modrá barva, stříbrná metalíza, modrý antracit). Vše závisí jen na možnostech trhu a vašich preferencí. Další standardní vybavení vozu poskytuje následující vymoženosti: světlomety v barvě titanu, denní LED svícení a speciální loga.

Zákazníci si mohou objednat jeden svůj Smart Fortwo Edici Citybeam 15. ledna, ale první dodávky budou hotové až v dubnu. Další možnosti, která je pro zákazníky poskytnuta, je výběr motoru vozu. Máte na výběr mezi spalovacím motorem a elektromotorem. K tomu se navíc budete rozhodovat mezi kabrioletem a kupé. Pro někoho těžká volba, která ho ke všemu přijde na 14 490 Eur (podle dnešního kurzu na necelých 400 000 korun).

smart-fortwo-edition-drive

Celý Smart Fortwo Edice Citybeam je obuta do sady kol z lehké slitiny s 175/55R15 gumy a 195/50R15 na zadní straně. Celý interiér je zahalen do luxusního stylu. Celkovému dojmu přispívá černá kůže s křišťálově šedým prošíváním nebo tříramenný sportovní volant s pádly, též obalený do kvalitní kůže s šedým prošíváním. Řidič a spolujezdec usednou do excelentně tvarovaných sedaček v černé kůži a světlým lemováním prošívané opět křišťálově šedou nití.

Pokud někoho zajímá výkon tohoto drobečka, nejspíš nemůže čekat kdoví jaké zázraky a tak závody na semaforech pro něj můžou být pasé. Fortwo zvládne zrychlení z nuly na sto za 12,4 sekundy a je to tedy spíše auto na nákupy než na závodní okruh, ale kdo ví, třeba se dočkáme nějaké úpravy od nadšených tunerů, kteří toto městské auto přemění na výkonného dravce. Nechme se překvapit.

 


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

O

Shlédněte také

Rok 2022 je tu a s ním i výsledky čtenářské ankety Auto roku, kterou již 8 let pořádá online magazín MOTORVIZE

Rok 2023 je tu a s ním i výsledky čtenářské ankety Auto roku 2022, kterou …

Napsat komentář