Domů / Audi / 2014 Audi Allroad Shooting Brake Concept

2014 Audi Allroad Shooting Brake Concept

Již odstartovala další velkolepá show kolem aut. Na mysli máme Detroit Auto Show, na kterou jsme se po vánoční přestávce velmi těšili. Nebyli jsme jediní, i automobilky nadrženě čekaly, aby se navzájem mohli přebíhat v tom, kdo přijde s lepším vozem a která sklidí největší ovace.

Jednou z nich byla i společnost Audi a nikoho asi nepřekvapí, že Audi se dostala do hry díky tomu to náhledu konceptu na skvělý crossover.

2014-audi-allroad-shootin-11

Díky tomuto tahu a předvedení na Detroit Auto show sklidila veliký potlesk a získala zájem široké veřejnosti. Oficiálně nazýváno jako nové sportovní audi, přesto se jedná spíše o crossover coupe, je jen drobným náhledem na to co lze očekávat v budoucnosti od Audi. Kromě některých nových vizuálních prvků, mají být přestavěny lineupy u sportovních vozů.

Exteriér tohoto vozu, je založen na agresi, které si můžete všimnout především na bocích vozu a jejich linie podél vozu. To vše dodává celému kupé sportovní charakter. Přesto jsou zachované, některé prvky jako u předešlých vozů. Celé auto je obuto do 19 palcových kol z lehké slitiny a dodávají tak určitý robustní, pevný vzhled celému konceptu. Uvidíme, jak to bude vypadat na silnici. Pod kapotou tohoto crossover konceptu je nachystána maximální rychlost 190 km/h a sprint z nuly na sto zvládne za pěkných 8 sekund. Není to málo, ale jistě v blízké době po vydání vozu, přijdou různé upravené verze, které výkon tohoto konceptu poženou do nebeských výšin.

2014-audi-allroad-shootin-3_88

Interiér nabídne místa pro čtyři lidi, i když to nevypadá na nějaké extra velké pohodlí. Je to jedna z mnoha věcí, která není úplně vyjasněna. Středový panel bude jistě vybaven nejmodernější technologií a dalšími skvělými doplňky, ale na to si budeme muset ještě chvíli počkat, než se zveřejní všechny důležité detaily o tomto skvělém připravovaném konceptu od Audi.

O

Shlédněte také

Úloha záclon a bytového textilu v interiéru není pouze estetická. Plní také praktické funkce

Při zařizování svého obydlí si každý dává důraz na to, co se mu líbí. Někdo …

Napsat komentář