Domů / Volkswagen / 2015 Volkswagen Passat Limited Edition

2015 Volkswagen Passat Limited Edition

Nedávný úspěch Volkswagen Passat má hodně co do činění s jeho americkou produkcí, která umožnila sedanu být více konkurence schopnější. Pro modelový rok 2015 má VW mnohem větší plány. Jedním z prvních kroků je Volkswagen Passat Limited Edition. Jak by se mohlo na první pohled zdát podle názvu, není tento model vlastně omezený počtem výrobních kusů. Místo toho nahradí Wolfsburg Edici a SE. Díky tomu se sníží i základní cena za jeden kousek Passatu.

 Exteriér

Model Volkswagen Passat Limited Edition se odlišuje od základního modelu pouze hliníkovými 17-palcovými koly, chromovaným lemem kolem okna a mlhovými světly. To není příliš výrazné změny, ale ospravedlňuje to alespoň přijatelnější cenu.

 Interiér

Passat 2015 má největší interiér v segmentu a verze Limited Edition ho má ještě lákavější. Obsahuje standardní funkce, jako je VW V-tex koženkové sedadla, vyhřívaná sedadla, dotykový displej či zvukový systém s osmi reproduktory. Chybět nesmí ani zpětná kamera či bez klíčový přístup pomocí Push-Start tlačítka.

Hnací ústrojí

Na oficiální tiskové zprávě bylo řečeno pár základních fakt o hnacím ústrojí pro Limited Edition. Tato verze bude přístupná pouze pro modely Passat se základním vybavením 1,8 litrového motoru a šestistupňovou automatickou převodovkou. Tento přeplňovaný čtyřválec s přímým vstřikováním je dimenzován na 170 koní a 184 liber-stop točivého momentu. V případě, že vám tato skutečnost nevyhovuje, můžete vyzkoušet edici Exclusive. Ta nabídne 2,0 litrový vznětový motor a 280 koňských sil.

 Závěr

Volkswagen se za každou cenu snaží protlačovat Passat co nejvíce do velkoobjemového segmentu. Můžeme říct, že Limited Edition je dobrým krokem pro rok 2015. Spotřebitel má nyní mnohem víc možností, jak získat prémiové funkce aniž by utrácel příliš peněz a připlácel si za jiná nastavení. Což je velmi dobrá zpráva obzvláště, když Passat milujete.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

O

Shlédněte také

Kde vzal Volkswagen jména pro své automobily?

Názvy jednotlivých modelů automobilek mají ve většině případů nějakou legendu. Stejně tak je tomu i …

Napsat komentář