Domů / Značky vozů / Kia / 2016 Kia Sorento X-Men

2016 Kia Sorento X-Men

Kia a její milostný románek se superhrdiny je dobře zdokumentovaný. Jak bychom mohli zapomenout na kvintet automobilů na autosalonu SEMA v roce 2012, které byly inspirovány členy z Justice League. Kia nezahálí a přichází s dalším výkvětem z komiksového světa. Kia Sorento se spojila z dílny DC Universe, aby představila nejnovější výtvor, který vzdává hold všem mutantům z populární série X-Men.

Kia vytvořila mutantní Sorento na počest filmu X-Men: Days of Future Past, která vyšla nedávno v kině a nyní se promenáduje na Blue-ray, DVD, atd. Kromě toho má X-Men Sorento sloužit jako promo prostředek pro další filmy a především se má předvádět na Australia Open nebo v komerčních reklamách s hrstkou mutantů a Rafaelem Nadalem v hlavních rolí.kia-sorento-x-men-7

Pojďme se blíže podívat na tento unikátní kousek.

Ihned na úvod si řekneme, něco co je předem jasné. Kia Sorento je inspirována Wolverinem, který je bezesporu nejoblíbenější X-men v historii této komiksové série. Dvě sady ostrých nožů, zkrátka bodují všude a Sorento není jiné.

V přední části se nachází chromované kultovní logo „X“ a drápy, které vycházejí ze spodního nárazníku. Nový systém osvětlení skvěle umocňuje atmosféru celého designu vozu. Šmrnc a styl vozu se zkrátka nezapře. Na boční straně pak můžete vidět další grafické prvky z dílny mutantů a to jak logo, tak ukázku škody po drápech Wolverina.kia-sorento-x-men-5

Interiér je zatím velkou neznámou a je to celkem škoda, neboť jsme velmi zvědaví, jak Kia naložila s interiérem, který má vystihovat povahu Wolwerina se všemi jeho vlastnostmi, které k němu patří.

Pod kapotou by se měla nacházet jedna ze tří standardních pohonných jednotek, které Kia nabízí. Nejpravděpodobnější bude 3,3 litrový motor V-6, který pumpuje 290 koňských sil a 252 liber stop točivého momentu. Vše pod diktátem šestistupňové automatické převodovky.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

O

Shlédněte také

Rok 2022 je tu a s ním i výsledky čtenářské ankety Auto roku, kterou již 8 let pořádá online magazín MOTORVIZE

Rok 2023 je tu a s ním i výsledky čtenářské ankety Auto roku 2022, kterou …

Napsat komentář