Domů / Ostatní značky / 2015 Subaru Impreza

2015 Subaru Impreza

První představení Subaru Impreza proběhlo v roce 1992 a tento model se stal jedním z nejvíce ikonických vozů, které kdy spatřilo světlo světa. Je to především díky úspěšné kampani na mistrovství světa v rallye. Nyní přichází pátá generace tohoto opěvovaného vozu, která se blíže posune k modelu Legacy, pokud jde o čistý styl. Také se aktualizují technologické vylepšení, a navýší se i exkluzivita standardního vybavení. Pojďme se podívat na další podrobnosti.

Nejvýraznější vizuální změny byly provedeny v přední části vozu, kde Impreza získala přetvořené nárazníky a revidované mříže a světlomety. Změny sice nejsou dramatické, ale celkově to osvěžilo vzhled Imprezy. Díky novému nárazníku a novými mlhovými světly se dostává Impreza do více agresivního stylu, který chvilkami připomíná model Legacy.

subaru-impreza-5

Novým model však zůstává beze změny na zadní části vozu. Ve verzi sedan se dočkáme nového spoileru pro lepší aerodynamiku. Navíc se můžete těšit i na boční zpětná zrcátka, která mají také nový design a tím snižují aerodynamický odpor. Zrcátka mají v sobě zabudované blinkry na Limited Sport a Sport Limited lišty.

Uvnitř Subaru Impreza 2015 je nové především čalounění a možnost volitelnosti standardního vybavení. Pozoruhodné změny můžeme spatřit v sedmipalcovém barevném dotykovém displeji, který vám bude dobře sloužit při couvání, neboť zobrazuje obraz ze zadní kamery, která je nově k dispozici u každého modelu.

subaru-impreza-2Ostatní aktualizace nejsou k dispozici a kromě nového čalounění a dveří nejspíše nebudeme očekávat nic nového pod sluncem. Ovšem i tato menší změna zpříjemní pohodlí uvnitř kabiny. Díky novému těsnění a silnějším bočním oknům se snížil hluk v kabině.

Pod kapotou se nachází 2,0 litrový čtyřválcový motor boxer, který kočíruje 148 koňských sil a 145 liber-stop točivého momentu. Vše je provázáno pětistupňovou převodovkou.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

O

Shlédněte také

Rok 2022 je tu a s ním i výsledky čtenářské ankety Auto roku, kterou již 8 let pořádá online magazín MOTORVIZE

Rok 2023 je tu a s ním i výsledky čtenářské ankety Auto roku 2022, kterou …

Napsat komentář